• واحدR&D شایان صنعت به کمک کدهای موجود در نرم افزار طراحی فنرهای پیچشی و خورشیدی ، به این توانایی دست پیدا کرده که بتواند این فنرها را در موارد نیاز طراحی و تبدیل به مدل سه بعدی نماید و پس از انجام تست ها و تحلیل های لازم نسبت به سفارش تولید فنر اقدام نماید.

نرم افزار طراحی:

نرم افزارهای طراحی (AutoCAD, Catia & Solidworks):

  • واحد مهندسی شایان صنعت در فاز نخست به عنوان طراح مجموعه دیسک و صفحه کلاچ خودروهای داخلی و خارجی، جهت بررسی ابعاد و آنالیز قطعات منفصله، آن ها را به صورت جداگانه تبدیل به مدل کرده و سپس آن ها را برای بررسی نهایی در فاز دوم مونتاژ می نماید و در صورت نیاز پروتوتایپ سازی را دنبال می کند.

  • در ذیل دو پروژه که طراحی معکوس آن به کمک نرم افزار Catia انجام شده را مشاهده می نماییم:


solidworks
نرم افزار Autocad
Catia

نرم افزارهای تحلیلی(ABAQUS & AutoForm):

  • واحدR&D شرکت کلاچ سازی شایان صنعت پس از طراحی، اقدام به تحلیل حرارتی و تحلیل تنش در نرم افزارABAQUS بر اساس استاندارد  Von Mises می نماید.

  • این واحد همچنان برای تحلیل قطعات با استفاده از نرم افزارAutoForm رفتار ورقهای فولادی را در طرح ها و جنس های مختلف بررسی کرده و می تواند میزان Spring Back ورق را در نقاط مختلف قطعه به دست آورد. با احتساب این موارد می توان قالب را طراحی کرده و میزان کشیدگی و گسیختگی قطعه را پس از تولید با اختلاف ناچیزی با قطعه واقعی مقایسه نمود و با این تحلیل می توان ایرادهای احتمالی طراحی را قبل از وقوع برطرف نموده و هزینه ها و دقت طراحی را بهبود بخشید. دو نمونه تحلیل توسط این نرم افزار قابل مشاهده است:

نر افزار AutoForm

نمونه ای از تحلیل دما بر روی فنر خورشیدی

نمونه ای از تحلیل استاتیکی نیرو بر روی فنر خورشیدی

نرم افزار Abaqus

نرم افزار طراحی(MATLAB):

  • واحدR&D شرکت کلاچ سازی شایان صنعت اکنون توانسته با مدلسازی و طراحی کلاچ در نرم افزار MATLAB، به کمک اطلاعات گیربکس و موتور به خروجی های مد نظر نیرویی و عملکردی کیت کلاچ دست پیدا کند و اکنون این نرم افزار معیاری قوی برای طراحی محصولات آتی خواهد بود. به علاوه این،  بهبودهای عملکردی بسیاری در محصولات از پیش تولید شده انجام شده است که هر کدام به تنهایی باعث افزایش کیفیت، کارایی و عملکرد مجموعه شده است.

نرم افزار Matlab